Over mij

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Paulien Reitsema, 27 jaar oud en woonachtig in Appelscha. Ik woon in een ruime vrijstaande woning aan een doodlopende straat. Het huis beschikt over een zeer ruime tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, rennen en fietsen! We wonen aan de rand van het bos dus we kunnen ook lekker met z’n allen het bos in. In de woning is een aparte slaapkamer aanwezig voor de kinderen.

Opleidingen
In 2015 heb ik mijn diploma HBO Logopedie in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze studie heb ik gemerkt veel affiniteit te hebben met kinderen.  Een baan in het logopedisch werkveld bleek toch niet mijn voorkeur te hebben. Ik wilde graag tijd kunnen doorbrengen met de kinderen en heb daarom gekeken naar een andere baan gericht op kinderen. Zo kwam ik bij het werken als gastouder/oppas terecht. Ter aanvulling heb ik de opleiding: Helpende Zorg en Welzijn; specialisatie gastouder, gevolgd. Ook heb ik mijn EHBO diploma voor baby’s en kinderen behaald. Ik voldoe dus aan alle eisen vanuit de Wet Kinderopvang.

Fotograaf
Naast het werken als gastouder houd ik me graag bezig met fotograferen. Mijn passie voor fotograferen uit zich vooral in dierenfotografie. Maar ook andere fotoreportages (familieportret, kinderportret o.i.d.) behoren tot de mogelijkheden!

Nieuwsgierig naar mijn werk als fotograaf? Neem eens een kijkje op mijn website en/of Facebook-pagina.
Website
Facebook